Samarbete | Sponsrade inlägg

Luam: capirona oil


Detta inlägget innehåller annonslänkar & är ett pressutskick!


 Idag låg där ett paket i brevlådan från Luam! Jag har fått hem deras Capirona Oil som blev väldigt uppskattad i en Glossy Box.

Capirona Oil är en naturliga hårolja med extrakt från Capirona-trädet. Oljan som är berikad med bland annat Vitamin E motverkar frissiga och kluvna hårtoppar. Förutom att oljan ska motverka det ovannämnda så skyddar den mot värme från både hårfön, plattänger och locktångar.

Jag har ännu inte hunnit testa oljan och jag ska ärligt säga att jag alltid varit skeptisk till just håroljor då jag tidigare har testat det och håret har känts fett.

Så det ska bli spännande att få testa just Capirona Oil och se om den kan ge mig nytt hopp men även motverka mina tråkiga hårtoppar. Sen jag fick Tuva-Li har mitt hår inte varit detsamma, trots många klippningar, så det ska bli otroligt spännande att se vad oljan kan göra! Jag kommer att testa oljan först under en veckas tid och sedan göra en ny utvärdering av den.IMG_9012

6 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.