Allmänt

Fredag och sjukhusbesök!

God morgon fina du! Hoppas att du har sovit gott inatt. Jag har varit vaken sen strax efter klockan sex, Tuva-Li fortsatte att sova när jag gick upp så jag hann med en dusch i lugn och ro innan hon kom utsmyckandes från sovrummet. Nu myser vi i soffan framför Barnkanalen och snart ska jag fixa till både Tuva-Li och mig själv inför dagens läkarbesök.

Återstår att se vad dem gör idag! Om det bara är prat med läkaren eller om de faktiskt tar prover idag. Förhoppningvis är de effektiva och tar prover idag med, så vi slipper få en ny tid och vänta på det. Jag hoppas givetvis att provsvaren inte visar något men samtidigt vill jag veta varför hon reagerar på vissa födoämnen och annat. 

Sitter och funderar på vad vi ska äta till middag idag! Blir nog tacos, enkelt och gott. Så får ta en liten tur inom affären i eftermiddag och handla. Vad ska du äta till middag idag?

Beroende på hur lång tid det tar i Ängelholm, så får jag se om vi kör inom IKEA på hemvägen. Får bli en mysdag då jag tagit ledig från jobb hela dagen. Bättre det än att säga att jag kommer vid en viss tid, så drar läkarbesöket ut på tiden.

Nu ska jag beta av lite kommentarer innan det är dags att köra till sjukhuset! Skulle gjort det igår men jag somnade istället. Kramar 

Ny flaska i pastellfärg från Twistshake!
Ny flaska i pastellfärg från Twistshake!

16 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.