Allmänt

TISDAG!

Hej bästa du! Hur har din dag varit idag? Hann inte med någon uppdatering imorse innan jobbet, så därav att det har ekat lite tyst härinne under dagen. Men ni är himla duktiga på att kommentera, så jag har att göra sen när detta inlägget är klart.

Ikväll har vi haft en av mina bästa vänner tillika Tuva-Li’s ena gudmor på middagsbesök. Längesen vi sågs nu så det var dags. För vår del blev det en het kycklinggryta och Tuva-Li fick samma fast i en mild variant. Sandra har åkt till jobb och Tuva-Li sover gott sidan om mig i sängen.

Jag har en plan på att hon ska börja sova ordentligt i sin egna säng under semestern. Känns som ett bra tillfälle att vänja henne vid att sova där på nätterna. Så jag hoppas att det blir bra, men det tar jag och oroar mig för då, några veckor kvar tills semestern.

Även om det är jättemysigt att ha henne här i sängen så är det lika jobbigt att ha henne i sängen. Det är himla mysigt när hon kryper nära och somnar om, mindre mysigt är det när hon sparkar en här och där. Härliga livet med barn!

Kort inlägg ikväll med men jag måste beta av kommentarerna innan det är dags att sova! Idag är jag trött i både kroppen och knoppen – intensiv men rolig dag på jobb. Kram fina du och sov så gott sen IMG_8921

18 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.