Livsstil | Hälsoresa

På det igen!

Jag är så otroligt velig! Jag har suttit och funderat fram och tillbaka i en veckas tid nu och gjort listor med både för- och nackdelar. Fördelarna överväger nackdelarna, flera gånger om.

Som jag skrev i detta inlägget så ska jag under sommaren och därefter ta tag i min vikt och hälsa. Dels för min egen skull men även för Tuva-Li’s skull. Hon förtjänar en mamma som orkar busa en massa men hon förtjänar också en mamma som kommer leva länge. Jag vill se henne ta stundenten, gifta sig, få barn och alla andra stunder i hennes liv.

Jag må vara den veligaste människan på jorden! Men nu på morgonkvisten har jag bestämt mig för att äta efter strikt LCHF igen, jag vet hur bra jag mådde i kroppen när jag åt efter det och jag såg även vad som hände med kroppen. Ni läsare kommer kanske tycka att det är tråkigt att läsa om, men det är ett av mina ledord för bloggen: mammaliv och hälsoliv.

Imorse började jag lite smått! Frukosten som i vanliga fall består av mackor byttes ut till salladsblad med hemmagjord räkröra. En början och nu SKA jag hålla det, inte bara över sommaren utan det ska bli en ny livsstil. För mig är det ingen diet, för mig handlar det om mitt välmående och Tuva-Li ♥.

Kommer du följa mig på resan mot en hälsosammare livsstil?

Morgonens frukost!
Morgonens frukost!

18 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *