Allmänt,  Tuva-Li | Dagens Tuva-Li

Midsommardagen!

Godmorgon denna gråmulna midsommardag! Jag har varit vaken sen klockan sex, slår aldrig fel under helgen. Tuva-Li sover sött sidan om mig fortfarande och det gör hon rätt i. Vi kom inte i säng förens halv tio igår, hon somnar vanligtvis strax efter klockan sju.

Vi firade midsommar med mamma och hennes man uppe hos min moster. Tuva-Li sprang runt därinne och lekte med hundarna, så hon hade det roligt. Blev en lugn midsommar för vår del – skönt faktiskt!

Har tagit bättre bilder på Tuva-Li i hennes outfit och krans med kameran och jag tänkte att dem skulle få komma upp i ett eget inlägg. Kransen band jag faktiskt själv i år med! Och det var så himla roligt att hon hade samma klänning igår som jag hade på midsommar för 27 år sen! Roligt när kläder kan gå i arv på det sättet, ska leta upp bild på mig, kan vara roligt att jämföra!

En liten morgonuppdatering! Vi hörs lite senare igen och glöm inte bort min Q and A och tävling. Kram så länge 

Bättre bilder på kransen kommer!
Bättre bilder på kransen kommer!

12 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.