Allmänt

Snabb uppdatering!

En snabb liten uppdatering innan det är dags att släcka ner och sova! Imorgon börjar jag jobba redan halv åtta, så Tuva-Li måste lämnas tidigare på förskolan för att jag ska hinna in till jobb. Så alarmet är satt till lite tidigare än vanlig för att jag ska hinna fixa till mig innan loppan väcks.

Som tur är slutar jag redan vid två imorgon, så hon får ingen extremt lång dag, känns hemskt att behöva lämna så tidigt men allt för att vi ska kunna bo, äta och unna oss mys i sommar. Och nej pengar är inte allt men med enbart en inkomst, så tar man vara på tiderna man får på jobb.

Tack för era fina kommentarer om Tuva-Li och hennes outfit imorse! Bilderna på skolappen såg så himla härliga ut och de ser ut att ha haft ett perfekt midsommarfirande. Tuva-Li var med på några bilder men lägger inte upp de här då där var andra barn också med. Man känner sig delaktig när det uppdateras flitigt på appen!

Som sagt ett kort inlägg! Jag ska svara på de sista kommentarerna och sedan in och läsa era bloggar och kommentera hos er. Efter det är det tack och godnatt för denna onsdagen. Kramar

IMG_8714
Ni missar väl inte tävlingen? Ni finner den under kategorin “Tävlingar”.

22 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.