Måndag vecka 25!

Hej fina du! Hur har din måndag varit? Jag ligger i sängen med musik i öronen och en sovandes Tuva-Li sidan om mig. Nattningen idag gick fort, hon somnade nästintill direkt. Finaste lilla tjejen, att man kan älska någon så mycket!

Dagen har bestått av jobb för min del och förskolan för Tuva-Li’s del. Hon blev ledsen imorse när jag kramade om henne och sa hejdå. Men med tanke på att hon var sjuk hela förra veckan så är det kanske inte så konstigt, men det gör lika ont i mammahjärtat varje gång – snart har vi semester tillsammans!

Har fått hjälp av pappa att få hem min nya spegel till sovrummet med! Födelsedagspresenten från mamma och hennes man och den ser precis ut som jag ville ha den, vit med lite krumelurer på sidorna. Nu ska den bara upp på väggen men det får bli till helgen, då jag inte har borr för mina betongväggar. Men behöver jag nämna att jag är livrädd för att den ska trilla av från väggen? 

Hade tänkt sätta mig framför tv:n ett tag men orkar inte resa mig från sängen! Så jag stannar här och svarar på era kommentarer innan jag släcker ner. Kram fina du

IMG_8770
Spegeln till sovrummet!

10 Kommentarer

 1. Erika säger:

  Vilken superfin spegel 🙂

  1. Ja den är så fin!
   Lovar att visa bättre bild när den är uppe på väggen 🙂

 2. Linda säger:

  Åh varit så trött idag!
  Svar: Ja Provivan är så god och svar ja, det upplevde jag med, kanske mer för att man också skall kunna ha den i matlagningen skulle jag tippa på.

  1. Hoppas du känt dig piggare idag 🙂

 3. Jennifer Queen säger:

  Ser ut som den spegeln jag har 🙂

  1. Är säkert samma om den är köpt på Jysk!

 4. Men så himla fin spegel 🙂

 5. Heléna säger:

  Spegeln är verkligen superfin! Jag förstår din rädsla att den ska åka i golvet, men med en ordentlig borr och sedan plugg så kommer det säkert bli hur bra som helst 😀 God natt fina du och sov så gott <3 Kramar <3

  1. Ja vi vill inte ha några 7 års olyckor inte Haha!
   Men som du säger med ordentligt borrat och pluggar blir det toppen 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.