En dag i solen!

Solen hittade till Helsingborg idag och den gråa morgonen byttes mot en himmel med strålande sol. Jättehärligt väder och vi har spenderat dagen ute hos mamma i deras trädgård, dagar som dessa så saknar jag vår gamla lägenhet där vi hade trädgård. Men det hade inte varit hållbart med en liten etta i längden!

Jag har suttit och planerat lite förändringar på Tuva-Li’s rum! Vad det är får ni se när det är klart, tills dess får ni vara nyfikna och undrande. Jag har en idé i mitt huvud som jag hoppas blir bra, Tuva-Li’s moffe får hjälpa till så det blir rätt. 

Kort liten uppdatering! Ska svara på kommentarer innan mina ögonlock stängs, att man blir så trött efter en dag i solen förstår jag inte ♥IMG_8728

12 Kommentarer

 1. Jennifer Queen säger:

  Så fin är du 🙂

 2. elin säger:

  Så skönt att vädret sprack upp<3

 3. NICOLE säger:

  Håller med dig om att en blir riktigt trött efter en dag i solen 🙂 Jag kämpar mig igenom de sista kommentarerna för kvällen men längtar så till sängen haha ;D

  1. Haha jag orkade inte svara på alla igår! Somnade till med telefonen i handen

 4. åh vad härligt att solen kom idag!

 5. Mirre säger:

  Härligt med fint väder, =D

 6. ullie säger:

  Nyfiken !!!!! 😀
  spännande verkligen o kul att drömma sej om det lite oxå
  Hoppas det blir lika bra som du tänkt. ja jag älskar vår trädgår den lilla vi har att sitta ute o mysa

  1. Lovar att visa och berätta när det är klart 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.