Allmänt

En dag i solen!

Solen hittade till Helsingborg idag och den gråa morgonen byttes mot en himmel med strålande sol. Jättehärligt väder och vi har spenderat dagen ute hos mamma i deras trädgård, dagar som dessa så saknar jag vår gamla lägenhet där vi hade trädgård. Men det hade inte varit hållbart med en liten etta i längden!

Jag har suttit och planerat lite förändringar på Tuva-Li’s rum! Vad det är får ni se när det är klart, tills dess får ni vara nyfikna och undrande. Jag har en idé i mitt huvud som jag hoppas blir bra, Tuva-Li’s moffe får hjälpa till så det blir rätt. 

Kort liten uppdatering! Ska svara på kommentarer innan mina ögonlock stängs, att man blir så trött efter en dag i solen förstår jag inte ♥IMG_8728

12 thoughts on “En dag i solen!

  1. Håller med dig om att en blir riktigt trött efter en dag i solen 🙂 Jag kämpar mig igenom de sista kommentarerna för kvällen men längtar så till sängen haha ;D

  2. Nyfiken !!!!! 😀
    spännande verkligen o kul att drömma sej om det lite oxå
    Hoppas det blir lika bra som du tänkt. ja jag älskar vår trädgår den lilla vi har att sitta ute o mysa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *