Samarbete | Sponsrade inlägg, Tävlingar

Tävling – ansiktskit från Rosenserien


Detta inlägget innehåller annonslänkar & pressutskick


För ett par dagar sen nådde jag över tiotusen kommentarer här i bloggen och kände direkt att det måste vi fira! Det är kanske inget speciellt med tiotusen kommentarer i bloggvärlden men jag tycker att det är jätteroligt, då jag enbart har bloggat här på Finest sen oktober -16.

Så för att fira, tacka och lite till för alla peppande, stöttande och otroligt fina kommentarer som ni skriver dagligen, kickar vi igång helgen med en tävling – där två av er har chansen att vinna varsitt ansiktskit från Rosenserien!

I kitet ingår följandeCleansing Cream, Gentle Peeling, Rose Water och Moisturizer (välj mellan: normal/dry skin, dry/sensitive skin eller normal/oily skin). Totalt vinstvärde per kit: 1 165 kronor!

IMG_8685

Svara på frågan: varför vill du vinna ett ansiktskit från Rosenserien?

Skriv din mailadress i kommentaren så jag enkelt kan kontakta dig om du vinner. Skriv också vilken typ av moisturizer du vill ha i ditt kit.

Dela gärna detta inlägget, inget krav men ett litet plus i kanten IMG_8686

Onsdagen 28 juni 18:00IMG_8714

Tagged , , ,

103 thoughts on “Tävling – ansiktskit från Rosenserien

 1. Jag har hört mycket gott om rosenserien och tänker att det kanske är den produkten som kan hjälpa min problemhy (oljig) Har testat nästan allt och ingenting funkar på min hy.

 2. Jag har nyligen fått upp ögonen för just rosenserien, fick ju produkter i goodiebagen på ert spa event! Jag fullkomligt älskar dem men som föräldraledig räcker inte slantarna till riktigt för sån här vardagslyx. Även mammor behöver fräschas upp och få uppleva att känna sig lite bortskämda ♡

 3. Vill vinna för jag vet hur det är att ha småbarn. Hyn kan behöva lite extra glow. Vill dessutom fira att jag lagt om kosten, tränat och gått ner nästan 22 kg sedan september 2016!

  vinner jag så vill jag ha en moisturizer för torr och känslig hud.

 4. På arkeologiska utgrävningen i Mellanöstern måste kroppen skyddas mot allt möjligt: hugg av skovel och hacka, beröring av giftig padda och tusenfoting, sting av skorpion, hugg av palestinsk huggorm och tappade byggstenar. Huden utsätts för kraftigt solsken, värme, uttorkning och myggor, bromsar, t.o.m. flugorna bits.
  Men ibland hittar man en naken kvinnofigurin – gudinna kanske?
  Jag har aldrig provat Rosenserien.

 5. Jag har känslig hud med rosacea som blossar upp extra mycket nu på sommaren. Rosenserien har milda fina produkter som jag tror skulle passa min hud jättebra, så det vore jättekul att få vinna dessa så min hud kan bli glad igen!

  Skulle gärna vinna serien för dry/sensitive skin, låter som gjort för min hud 🙂
  Har delat på facebook också såklart!

 6. Brukade följa din och Tova-Lis resa. Ville bara säga att hon växt som bara den! Så söt hon har blivit!

 7. ja har hört att denna serie ska va bra med Rosenserien.
  sen är det alltid lycka att kunna få pröva då jag inte gjort det tidigare brukar va dålig på att köpa till mej själv Bara barnen som gäller alltid så ja lite lyckovinst vill ja gärna ha
  Skulle önska att vinna normal/oily ski
  Min mail är ullie.weberskold@gmail.com

 8. Vilken toppen tävling 🙂
  Jag fyller år på tisdag, vore ju en toppen present så jag försöker jag med. Varit stress och oro ett tag nu och jag känner och ser på huden att den behöver lite hjälp. Vore ju toppen då jag länge varit nyfiken på rosenserien.
  Normal till oily skin väljer jag <3
  Kram och hoppas du har det bra 🙂

 9. Men WOW vilket pris!! Självklart vill jag vara med och tävla! Och jag tycker att jag borde vinna eftersom att jag är så värdelös på att köpa hudvårdande produkter till mig själv. Så det är inte för min egna skull utan för min huds skull, haha!
  (Då är det för dry/normal)
  Håller alla mina tummar och tår! Kram fining <333

 10. Vill gärna testa Rosenserien litet har super torr hud och sen man fick barn har man ej prioterat sig själv direkt ! Gärna testa nått mitt torr hud !

 11. Jag har rosacea och det är så svårt att hitta produkter som jag tål och som även lugnar hyn och skyddar den.
  Har hört att Rosenserien rekommenderas till oss med rosacea så jag vill väldigt gärna testa och se om den funkar.
  Den för känslig hy vore nog bra till mig.
  Ha en härlig helg!
  Mvh
  Malin
  gizmobus@hotmail.com

 12. Jag vill vinna för att jag skulle vilja testa hur pass bra dessa produkter fungerar.. Har som många andra hudproblem speciellt när man kommer upp i åldern 40 +. Hoppas så att jag kommer få vinna.. På så sätt kan jag sprida vidare till andra om Rosenserien fungerar. Om jag hat turen på min sida önskar jag normal/dry skin.

  Delar tävlingen på Facebook.

  Mvh Julianna Fredriksson

 13. Fyller 35 år i vinter och har plötsligt fått en tonårings problem hy. Torr på sina ställen och fått finar på både haka och panna. Inget jag provat har hjälp. Önskar få en problem fri hy som jag inte får ångest av att se i spegeln.
  Paulinaohlsson82@gmail.com

 14. Kanske kan det vara den här serien som är lösningen på min hudproblem. Har problem med röda utslag runt näsa och kinder och jag kämpar varje dag med att sminka över dessa! Skulle vara guld värt att få prova detta kit!
  Jag önskar normal/dry om jag skulle ha turen att vinna!

   1. Använder dessa produkter dagligen och de tar ju slut, så att vinna ett kitt vore ju toppen!

   2. Just saying… har inte provat på Rosenserien alls tyvärr… skulle vara underbart att få prova på

   3. Älskar Rosenserien, men med en futtig förtidspension har jag sällan råd att köpa deras produkter. Att vinna et kit skulle vara en lyx! Tror jag har normal hy….

 15. Hej detta är det bästa ekologiska märket för hudvård. Älskar doften och min hud blir som en babyrumpa. Skulle gärna vilja vinna detta paket. Jag har normal/torr hud.

 16. God morgon, har nyss provat ansiktsvattnet i rosenserien och känner att det är en produkt som jag inte kan vara utan, helt underbar att använda.
  Blir ju nyfiken på de andra produkterna med och hänger på din tävling/ ha en fin fin dag.

 17. Jag har letat länge efter detta ansiktskit från Rosenserien och önskar den för torr/känslig hud om jag vinner.Hoppas då på att mina hudproblem försvinner.

 18. Det är bra och naturlig hudvård utan en massa otrevliga ingredienser som funkar jättebra på min känsliga hy.
  Om jag vinner så vill jag gärna ha dry/sensitive skin.

 19. Hej!
  Jag har varit bekant med den fina Rosensenserien i många år.
  Jag har också sålt dessa produkter.
  Jag föredrar allt som är biologiskt och vem vill smeta på sig sånt som inte är naturligt.
  Av alla biologiska krämer hör Rosenser igen till de bästa och bara doften gör att man mår som en drottning☺

 20. vill vinna för jag tål inget annat än rosenseriens produkter, bra pris dessutom, en sommarpresent till mig själv som arbetslös så får man ingen annars du kan ge mig den , normal hud

 21. Jag vill vinna detta kit då jag älskar rosenseriens produkter eftersom de är veganska och ej djurtestade, vilket är ett krav för mig när jag köper skönhetsprodukter. Hade varit kul att testa lite fler av deras produkter. Jag vill ha ansiktskräm för dry/sensitive skin.

 22. Tjollahopp! Vilken fantastisk tävling. Rosenserien för mig är solsken i vardagen. Den får mig pigg & glad. Om jag vinner detta solskenspaket så skulle jag vilja ha dry/sensitive.
  ciji@live.se

 23. Innan man och barn var jag moderiktig och chic
  Och till skönhetsprodukter en stor del av lönen gick

  Men plötsligt var jag 40+ och stressad småbarnsmor,
  Pengarna går numera till vinteroveraller och vattentäta skor

  Mitt stökiga badrumsskåp liknar mest ett apotek,
  Inte undra på att huden är glåmig, trött och blek

  Så Sofia min stora Cleaneating-inspiratör,
  Jag längtar efter din superlyxiga vinst så jag tror jag dör.

  Jag hoppas så att jag sommaren får börja,
  Med att mitt ansikte med lyxiga produkter få smörja

  Och med Rosenserien skulle jag veta helt for sure,
  Att jag tar hand om min hud så bra som det bara går

  Önskar normal/dry om jag skulle vinna!:)
  Ha en underbar sommar!

 24. Till min åldrande hy har jag provat många olika märken och produkter men ännu inte hittat riktigt rätt. Provat Rosenserien när jag gjort ansiktsbehandling och känt mig mjuk och fräsch så håller nu tummarna att få chansen att prova normal/dry och hoppas att THIS IS IT!

 25. Självklart vill jag vinna ett ansikts-kit med produkter från underbara Rosenserien. Jag har använt produkterna i över 15 år så jag vet att de funkar!
  Kram Suss från Valdemarsvik

   1. Usch & fy för känslig hy!
    Rosenserien är snäll mot sådana som mej
    Som är en flammig och rosacea-benägen tjej

    Önskar dry/sensitive såklart 🙂

 26. Jag har fasat ut alla produkter som inte är ekologiska i mitt badrumsskåp. Att använda produkter från Rosenserien känns som en naturlig del i detta. Varför ändra på något som fungerar så bra för mig och min hud?
  Hade gladeligen provat detta kit, gärna med normal/dry som hudtyp.

 27. I mitt ansikte anar man spåren
  av glädje och sorg genom åren
  men ung vill jag känna mig än
  vara snygg och välvårdad igen
  detta underbart lyxiga ansiktspaket
  ger bleka, trötta mej en unik möjlighet
  bli en ungdomlig, snygg och glad kvinna
  därför vill jag så gärna vinna
  (normal/dry skin)
  i.ronnlid@gmail.com

 28. Jag vill mer än gärna vara med och tävla! Och vill gärna vinna produkterna med (normal/dry skin- M) till min älskade mamma. Hon finns alltid där och hjälper mig med alla möjliga ting oavsett om jag inte är och bor på hemmaplan. En mamma som bryr sig och lägger ner energi är guld värt. Hon är även min bästa vän och förtjänar helt klart en fin sommarpresent!

  blogg@lindaviktoria.se

 29. När åren mot min känsliga hy varit hård,
  behöver jag Rosenseriens närande och ömma vård.
  Detta kit önskar jag till min torra hy,
  för då blir min hud återfuktad och som ny.
  Mjuk och len om panna,nos och kind,
  lyxigt rustad att möta sommarens varma vind!

  (Skulle vilja vinna dry/sensitive skin)

 30. Rosenserien vore en perfekt present,
  till henne som är det bästa som hänt.
  Detta lyxiga kit önskar jag vinna,
  till världens underbaraste kvinna.
  Jag vill överraska min kära fru,
  och hoppas därför vinna nu! <3

  (Dry/sensitive moisturiser)

 31. Skulle vara perfekt om jag vann detta kit för min hud eftersom den behöver lite extra omtanke just nu.
  (Normal/fet hy)

 32. Åh, jag har hört så mycket bra om dessa produkter och skulle gärna vilja prova dessa. 🙂 Det är en djungel att hitta bra hudvårdsprodukter och jag har ännu inte hittat några som passar mej perfekt. Önskar kitet för dry/sensitive skin.
  Mail: frozenvanilla@live.se

  Önskar dej en fortsatt fin midsommarhelg! 🙂

  Hoppas på tur.

 33. Jag blev mycket svårt sjuk i väldigt ung ålder, och det har slitit på min hy men också lärt mig vikten av att använda riktigt bra produkter. Jag har testat en morotsolja och solskydd från rosenserien förut, och varit mer än nöjd!
  Tyvärr är det svårt att få sjukpenningen att räcka till, så om jah vann skulle jag bli jätteglad!
  Sensitive/dry
  Millan_haha@hotmail.com

 34. Hejsan

  Hört nycket gott om dessa produkter å har efter våde bröllopsstress,körkortsstress och oroande från jobb fått otroligt dålig hy sedan jag börjat stressa ner igen. På bröllopsdagen var ja hur fin som helst i hyn men nu, nu är den kaos pga all stress

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *