Allmänt

VAB och balkongfix!

God morgon fina du! Hur har du sovit inatt? Tuva-Li slog upp sina ögon redan klockan fyra imorse men jag lyckades få henne att somna om fram till strax innan klockan sju. Nu sitter vi och myser i soffan framför Barnkanalen och hon har äntligen fått i sig lite välling. Hon har inte velat äta ordentligt på grund av halsflussen och jag förstår henne.

Det blir en mysig dag hemma då jag vabbar idag! Solen skiner och jag ska försöka städa över ute på balkongen, nackdelen med att ha balkong ut mot gatan är att all grus, pollen och avgaser lägger sig på balkongen. Bordet och stolarna som står därute kan jag enkelt ta in och spola av i duschen. Kan vara trevligt att faktiskt kunna sitta därute!

Skulle vilja köra iväg och handla hem lite balkonglådor, jord och blommor och göra det snyggt därute men får bli när lönen kommer, Tuva-Li fick hem små fröer igår så vi kan så citronmeliss, så ska låta henne göra det när jag köpt en lite mindre kruka till henne. Det är så mysigt att låta henne vara delaktig i planteringen och hon älskar det!

Nu ska jag ta tag i lite saker här hemma! Ska sammanställa alla länkar till våra sponsorer och skicka iväg dem. Ha en bra dag så hörs vi lite senare. Kram kram image

12 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.