Samarbete | Sponsrade inlägg

Loddo.se – juniboxen


Detta inlägget innehåller annonslänkar & pressutskick


Juni och månadens box från Loddo har hittat hem! Jag upptäckte Loddo för första gången på vårt SPA-event när dem bidrog med varsin box till våra gäster. Redan då tyckte jag att det var en grym box så förväntningarna var höga denna gången.IMG_8702

Chiago – ett supermellanmål när du är på språng! Denna ser jag verkligen fram emot att testa, blir perfekt att ha med på jobb till frukosten. 

Smakis Jordgubb + frön – en ekologisk dryck med smak av jordgubb och citronmeliss. Fröna som följde med är så man själv kan odla citronmeliss. Perfekt dryck för Tuva-Li att testa!

Gårdschips Rödbets dipp – en dippmix som enbart består av naturliga ingredienser samt är fri från E-ämnen och tillsatser. Ska bli spännande att testa denna till grönsaker.

Senilsnöre – en accessoar som har blivit populär den senaste tiden! Perfekt att använda på jobb till solglasögonen.

Nick’s Kexbar – kexbar med överdrag av choklad. Innehåller inget tillsatt socker så det ska bli spännande att testa hur den smakar. Kexbaren är även glutenfri!

NOCCO Cassis – dryck som innehåller bland annat BCAA, vitaminer och koffein. Denna vet jag redan med mig nu att jag inte kommer testa, då min mage tyvärr inte klarar av denna typ av dryck.

Flux Drops – med smak av jordgubb/rabarber. Tabletter som är perfekta för muntorrhet. Ska bli spännande att testa dessa. Tabletterna är även sockerfria!

Comviq Kontantkort – perfekt att testa i surfplattan i sommar! Speciellt för Tuva-Li’s del om man ska åka lite längre så man kan underhålla henne med hjälp av paddan. 

Tack för en spännande box att testa Loddo! Vill du själv beställa en box gör du det på Loddo’s hemsida.

Boxen kostar 99,- och med koden “SW17” får du 10 % rabatt på din första box – hur perfekt är inte det?IMG_8703

30 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.