Allmänt

Skam den som ger sig!

Vinst för denna mamman ikväll! Tuva-Li tog sin penicillindos utan protest ikväll, så himla skönt. Hade ställt in mig på att få kämpa men så blev inte fallet. Sen kan det vara annorlunda imorgon men det går åt rätt håll.

Skolavslutning för barnen på vår skola idag! Nu är det endast fritids som har öppet och från och med imorgon och hela sommaren kommer jag vara på andra skolan. Ska bli jätteskoj, nervöst då jag inte jobbar med dessa eleverna annars men med rätt inställning så går allt.

Tuva-Li har varit hos sin mormor idag och imorgon samt på fredag ska hon vara hos gammelmormor. På torsdag vabbar jag, då jag inte har någon som kan passa loppan då, förberett jobb och det var helt okej – en lite hoppig vecka men allt för att hon ska bli frisk!

Angående tävlingen jag ska ha! Dels har jag inväntat svar på företaget som är med och bidrar med vinsten men även att Tuva-Li är dålig så hennes mående kom före blogginlägg. Men den är på väg upp, inväntar den sista infon till inlägget bara sen så. Jag hoppas att du kommer vara med och tävla!

Nu ska jag ta tag i kommentarerna och sedan ska sminket tvättas av och fransarna ska smörjas in med näring! Testar just nu en olja som ska göra fransarna tjockare och längre, så ni kommer få se före- och efterbilder längre fram. Kram och sov så gott sen IMG_8667

36 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.