Tuva-Li | Dagens Tuva-Li

När får hon vara frisk?

God kväll fina du! Hur har din dag varit idag? Just nu är jag helt slut i knoppen och kroppen. Tuva-Li har inte haft en bra dag idag, min lilla älskling. Även fast vi har varit hos mamma idag så har hon vägrat att gå till någon annan, det är bara jag som har gällt idag.

Imorgon blir det tråkigt nog vab, när ska hon får vara frisk? Jag har kämpat mig svettig med att få i henne flytande panodil idag mot febern, det har spottats och fräst och mestadelen av det febernedsättande har hamnat på mig och kläderna. Lyckades få i henne dosen innan vi körde hem genom ett glas, sugrör och lite äppeldryck i.

Men det är inte tänderna som bråkar! När hon dricker och äter och ska svälja så blir hon jätteledsen. Och då menar jag inte att där bara kommer lite tårar utan hon skriker hysteriskt och hon vägrar att svälja undan sitt saliv. Så imorgon ringer jag VC, hon har druckit och ätit dåligt sen i torsdags och jag kollar hellre upp en gång för mycket än för lite.

Jag kommer somna gott ikväll! Försöker dock få i Tuva-Li lite välling men hon vill inte svälja, så det får vara. Känns hemskt att hon inte har ätit något speciellt. Inte ens glass gick hem idag.. 

Ni får stå ut med en dålig snapchat bild!
Ni får stå ut med en dålig snapchat bild!

26 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.