Allmänt

En massa aj!

Hej fina du! Hoppas att solen skiner hos dig med. Vi har nästan precis landat i soffan hemma hos mamma efter en dag i bilen och lite utflykt i vårt vackra Skåne. Tuva-Li har åkt på feber och har varit jätteledsen till och från idag.

Stundtals har hon även sagt aj, men det är inte lätt att lokalisera var hon har ont. Försöker få henne att peka ut var men hon fortsätter bara säga “aj aj”. Min lilla älskling, tänk om jag kunde ta bort det onda eller om du kunde tala om var du har ont ♥

Jag gissar på att tänderna är på gång igen! Hon dreglar i vanliga fall inte men den senaste veckan har hon gjort det konstant och fingrarna ska vara inne i munnen. När jag borstar tänderna på henne säger hon aj så fort jag kommer åt vid kindtänderna. Återstår att se om det är kindtänderna på väg upp eller om det är något annat.

Grillen är igång här hos mamma! Så dagens middag blir grillat kött, sallad, min röra på: turkisk yoghurt, vitlök, soltorkade tomater och fetaost. Något av det bästa med sommaren – grillat! Vad äter du ikväll?

Ska strax väcka loppan! Men först ska jag svara på era kommentarer. Svarade på en del imorse, men det är lätt att de hamnar på hög annars. Kram så länge ♥IMG_8631

Tryck gärna på hjärtat om du gillar inlägget!

24 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.