Allmänt

Ledig måndag!

Hej fina du! Hur mår du idag? Med oss är det bra, Tuva-Li är lite hostig och rosslig men det är “bara” hennes förkylningsastma som bråkar. Vi har två lediga dagar tillsammans innan det är dags för jobb och förskola igen på onsdag.

På torsdag ska Tuva-Li på sin första utflykt med förskolan och hon ska ha med sig matsäck. På vår app står det “stor matsäck” – hur tolkar du stor matsäck? Vad ska man packa ner för ät- och drickbart till en 1.5-åring?

Trots att vi har en ledig måndag så har jag varit i fullgång här hemma med att städa och greja. Har torkat av bordet och stolarna på balkongen och resten av lägenheten har blivit städad, gäller att passa på när man är ledig. Resten av dagen blir lugn för oss här hemma! Jag ska försöka ordna med lite tidsinställda inlägg till både bloggen och min facebooksida – gäller att vara effektiv på sina fria dagar!

Nu blir det lite bloggläsning och svarande på kommentarer! Uppdaterar lite senare igen och glöm inte bort att rösta på NUMMER 32 här! Kramar ♥

Vilan tidigare idag – viktigt att både Babba och Grisen Selma är med!

20 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.