Allmänt

Torsdag!

God kväll fina du! Hur har din dag varit? Bra får jag hoppas och jag hoppas att solen har lyst på dig med under eftermiddagen och kvällen.

Jag känner mig off idag! Vet inte riktigt hur jag ska förklara det men känner mig matt och orklös och så har jag känt hela dagen. Jag har känt mig ensam fast jag har jobbat och sen varit hemma med Tuva-Li.

Fredag imorgon och veckans sista arbetspass innan det är dags för lite långledigt. Tog ledigt på måndag då det är klämdag, så jag får några extra dagar hemma med Tuva-Li. Får se vad vi hittar på, kanske tar vi ett besök till IKEA på måndag och fixar lite saker till pedagogernas presenter. Har nog kommit på en bra idé, får se om den är genomförbar, men jag hoppas det! Vill göra något som ingen annan kanske ger. Vad det är får du se efter att Tuva-Li’s pedagoger har fått det.

Kryper ner i sängen sidan om Tuva-Li nu! Alla kommentarer besvaras under helgen, har varit dålig på det de senaste dagarna. Bättring lovas! Kramar ♥

Du är ljuset i mitt liv!
Du är ljuset i mitt liv!

12 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *