Allmänt

Onsdag, service & presenter!

Snabb liten uppdatering här! Tuva-Li sover och jag ska strax lägga mig också, dagen har gått i ett idag med – jobb och förskola på schemat. Lite ledsen över att jag missade öppethus på förskolan, då jag jobbade länge. Men mamma var där och kollade och tog foto, men känns ändå att inte vara där själv.

Hämtade min lilla loppa hemma hos mamma efter jobb och bytte bil med min mormor, min bil ska på service och få både ny kamrem och nytt filter samt olja, men det behövs lite service ibland, dock är det inte billigt! Men hellre serva den än att stå där utan bil om den går sönder.

Jobb imorgon igen! Två dagar kvar innan helg och lite långledigt. Tagit ledigt på måndag samt att tisdagen är en röddag, så får fyra mysiga dagar med Tuva-Li. Vi kan behöva lite kvalitetstid tillsammans innan sommarens jobb- och förskoleschema drar igång.

På tal om förskola, så sitter jag och funderar på presenter till Tuva-Li’s fyra pedagoger, även om hon inte riktigt går på sommarlov så vill jag ändå ge en liten present till varje person. Tips och idéer på vad man kan ge mottages gärna.

Nu kryper jag ner i sängen sidan om världens bästa! Svarar på alla kommentarer imorgon under eftermiddagen. Kram och sov gott ♥IMG_8434

14 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.