Allmänt,  Event

T O R S D A G!

God förmiddag fina du! Hur har din torsdag börjat? Både jag och Tuva-Li är fria från förskola och jobb idag, imorgon är det som vanligt igen och sen är set helg. Har inte tagit ledigt på klämdagen imorgon, vilket egentligen hade varit skönt att göra men lätt att vara efterklok.

Jag har istället fixat med alla goodiebags nu under förmiddagen! Kartongerna som ska till hotellet är lastade i bilen och de ska lämnas av idag. Vi ska träffa Tuva-Li’s ena gudmor vid ett för ett besök på Väla, men först blir det en sväng till hotellet för att lämna av det som ska användas på lördag. Vad det är för något, får ni se efter eventet eller under eventet på vår hashtag #SPAevent2017 på Instagram.

Ska försöka ordna fram något att ha på mig till lördag ute på Väla! Tänkte kjol och någon snygg topp hade varit passande men vi får se vad jag hittar. Hade velat få lite färg på kroppen med, så ska spana efter BUS-servetter, perfekt med servetter tycker jag, man slipper få fula ränder och dylikt. Och nu när jag har chockrosa naglar vore det snyggt med färg!

Snabb liten uppdatering! Lovar att uppdatera bättre sen när vi kommit hem, svarar på alla kommentarer då med. Kram fina du 

Fina goodiebags med innehåll vi själva hade valt att använda!
Fina goodiebags med innehåll vi själva hade valt att använda!

10 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.