Allmänt

Fullspäckad dag!

God kväll fina du! Hur har din Kristi Himmelfärd varit? Lugn och skön eller har den bestått av arbete? Vi har som sagt varit lediga från både jobb och förskola, imorgon är det upp tidigt igen, då jag inte har tagit ledigt på klämdagen som det är imorgon.

Kan väl känna lite nu att det hade varit skönt med en ledig dag för att sammanställa allt till eventet på lördag men lätt att vara efterklok. Jag hoppas posten levererar som vanligt imorgon, mina skor har ännu inte dykt upp. Sist jag kollade var de sorterade i Malmö på natten den 22 maj.. Jag behöver mina skor för höft och ben!! Så trött på den konstanta smärtan.

Nog med gnällande! Dagen har verkligen gått i ett idag. Efter en liten sovmorgon packade jag goodiebags halva förmiddagen. Vid tiotiden passade Tuva-Li på att vila och jag hann smita ner i bilen med lådorna som skulle till hotellet. Strax efter klockan ett hämtade vi upp Tuva-Li’s gudmor och tillika en av mina bästa vänner.

Ut till Hotell Erikslund för att lämna av lådorna, vilken service resan idag! Jättetrevlig personal som är så hjälpsamma. Efter det snabba besöket körde vi ut till Väla för lite shopping – kändes som hela Helsingborg var där!

Hittade en kjol och ett linne tills lördag! Jag hoppas att det blir bra, ska ha kofta över så man inte fryser alltför mycket. Blev en tidig middag ute på Väla med och efteråt fick bilen sig en omgång i tvätthuset.

Nu har vi landat i sängen, Tuva-Li sover och jag ska försöka hinna svara på alla kommentarer ikväll. Skulle tagit foto på goodiebaginnehållet men får göra det imorgon. Kram fina du IMG_8303

8 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.