Allmänt

Sneakers!

Som ni vet har jag under en längre period haft ont från höften, ner i benet och ut i foten. Smärtan gav med sig ett tag men sen kom den tillbaka och har ännu inte gett med sig. En molande smärta som känns som träningsvärk.

I alla fall så har jag tillsammans med min underbara sjukgymnast konstaterat att jag har en kraftig överpronation, vilket leder till att jag belastar fot, ben/knä och höft fel. Vid längre pronation utan att man åtgärdar det, så leder det till höft/knäproblem.

Hittade ett par inlägg som jag har haft nu i ett par veckor, hjälper sådär! Så ikväll har jag googlat och sökt på mängder med sneakers som ska hjälpa mot pronation, dels för jag är trött på smärtan och dels för att vi kommer vara ute mycket i sommar på jobb. Det funkar inte för mig att vara 28 år och ha början till höft/knäproblem.

Var inne på Vårdväskan och kollade på deras utbud! Hittade ett par sneakers från Scholl som ska hjälpa mot överpronation, så håll en tumme för att de hjälper, ingen billig sko – ja jag är snål när det gäller saker till mig själv!

Nu ska jag faktiskt sova! Svarar på alla fina kommentarer imorgon. Ögonen går i kors just nu. Kram fina du 

En enkel, men förhoppningvis bra sko för mina fötter!
En enkel, men förhoppningvis bra sko för mina fötter!

10 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.