Allmänt

L Ö R D A G!

God morgon fina du! Hoppas att du har sovit gott inatt. Vi har varit varit vakna sen halv sex imorse, försökte få Tuva-Li att somna om men icke. Solen skiner och de har lovat fint väder idag med. Redan över 15 grader ute och klockan är knappt halv sju.

Vi kör ut till mamma sen ett tag! Får passa på att vara i deras trädgård när det är fina dagar. Kan sakna att bo i marklägenhet med trädgård nu när Tuva-Li är större, men vem vet kanske hamnar man i hus eller lägenhet med trädgård längre fram.

Ska passa på att köra inom Lindex på väg ut till mamma och köpa shorts och solhatt till Tuva-Li. Dels har Lindex 20% på hela barnavdelning och sen vill jag ha en solhatt hemma för att slippa ta med den från förskolan varje dag. Hittade både shorts och solhatt i samma söta mönster, får visa bild när det är köpt sen.

Tänkte börja packa lite goodiebags innan vi ska köra. Om exakt en vecka är det dags för mitt och Annas SPA-event på hotell Erikslund, ska bli så härligt att unna sig lite egentid och avslappningsmassage som jag valde. Njuta av trevligt sällskap och relaxavdelningen, min kropp behöver det! 

Nu ska vi äta lite frukost här hemma och sen fixa lite! Uppdaterar senare igen. Kram på dig så länge IMG_8237

10 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.