Livsstil | Hälsoresa

D A G 22!

IMG_8195

En liten platå?

22 dagar har gått sen jag startade mitt hälsosammare liv utan kolhydrater och sötsaker. Det har gått över förväntan och jag har på 22 dagar, själv lyckats gå ner 5.7 kilo! Jag tycker faktiskt att det är grymt bra jobbat utav mig men det är många kilon kvar att jobba bort, men jag ska klara det, jag ska aldrig ligga över 100-strecket igen.

Hade inte gått ner många gram denna gången och det gör inget om kroppen pausar lite för att hinna med och mitt huvud hinner också med i viktminskningen om där kommer en liten platå.

Startvikt- och nuvarande vikt:

Startvikt: 104.7 kg
Nuvarande vikt: 99.0 (-5.7 kg)
BMI: 32 (-1.6)

Före- och efterbilder kommer tas med längre mellanrum för man verkligen ska se skillnaden!
Före- och efterbilder kommer tas med längre mellanrum för man verkligen ska se skillnaden!

Tryck på hjärtat om du gillar detta inlägget!

10 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.