Allmänt

Sämre mamma?

Idag fick jag sommarschemat för jobb! Känner mig hemsk mot Tuva-Li att jag kommer jobba mer eller mindre hela sommaren förutom två veckor, när Tuva-Li’s förskola är stängd.

Gör detta mig till en sämre mamma? Absolut inte! Jag jobbar för att vi ska ha någonstans att bo, jag jobbar för att vi ska få mat på bordet, jag jobbar för att vi ska kunna hitta på saker under helgerna i sommar. Märk ordet “vi”, det är egentligen för Tuva-Li man gör allt ovan för jag vill att hon ska få en bra uppväxt!

Där finns alltid personer som kommer tycka att man jobbar för mycket när man har småbarn! Testa på att vara ensamstående med en inkomst, så kom tillbaka när du känt på hur det är. Tuva-Li är mitt allt i livet och det är henne jag lever för, det är för henne som jag jobbar och också väljer att jobba så pass mycket, för att hon ska kunna uppleva saker.

Tuva-Li's tider på förskolan i sommar!
Tuva-Li’s tider på förskolan i sommar!

32 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.