Allmänt

S Ö N D A G!

God morgon fina du! Här slog vi upp ögonen redan klockan sex imorse, Tuva-Li skulle bestämt inte somna om, så det var bara att gå upp. Hon somnade relativt tidigt igår efter en hel dag utomhus med massa bus och djur.

Kollade du på Eurovison igårkväll? Jag såg bidragen sen släckte jag ner! Tyvärr måste jag säga att mestadelen av låtarna lät jättedåliga, vår egna låt är bra och jag gillade även Nederländerna (tror jag det var), men resten var bara att stort njae för mig i mina öron. Tyckte att det var bra kämpat av Robin att hamna på en femte plats i tävlingen!

Idag fyller mamma år, så blir lite firande här idag! Vi har dock inte hunnit köpa något på grund av att jag har legat dålig hela veckan, så vi får köpa i veckan som kommer och ge henne en försenad födelsedagspresent. Vet dock inte vad vi ska köpa, förra året fick hon en canvastavla med bilder på Tuva-Li och henne.

Nu blir det att svara på kommentarer och läsa bloggar, Tuva-Li lär säkert komma springandes snart och klia sig i ögonen. Uppdaterar senare igen! Kram så länge 

Kamera: Sony DSC-W800

18 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.