Allmänt

L Ö R D A G!

Godmorgon kära du! Hur har du sovit inatt? Tuva-Li och jag vaknade utvilade vid sjutiden imorse, vi låg kvar ett tag innan Tuva-Li sprang in på toaletten och skulle sätta sig på pottan. Hon har börjat säga “kiiiiiiis” och springa in på toaletten.

Planerna för dagen idag är att vi ska ut till mamma, får se vad som händer resten av dagen! Solen försöker ta sig igenom molnen på himlen, så jag hoppas det spricker upp idag och blir en fin lördag. Verkligen inget roligt vårväder vi har haft nu, kallt och höstkänsla. Har inte hängt undan min vinterjacka än, kallt på morgonen när man åker till jobb. Hur är vädret hos dig idag?

Jag var lite sugen på att åka till Ängelholms Hembygdspark men mamma och hennes man skulle iväg nu på förmiddagen och köra dit själv tycker jag är tråkigt. Får helt enkelt se om vi tar en tur dit när de har kommit hem eller om det blir en dag hemma hos dem. Hade varit skoj för Tuva-Li att kolla på djuren och få springa av sig ordentligt.

Nu har jag skrivit en massa osammanhängande känner jag! Rundar av och svarar på era kommentarer, uppdaterar bättre lite senare. Kram så länge ♥

Kamera: Sony DSC-W800
Kamera: Sony DSC-W800

 

24 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.