Allmänt

T O R S D A G!

God kväll fina du! Först vill jag tacka för alla fina kommentarer som har kommit medan jag har varit dålig och helt orklös. Jag har svarat på alla 75 kommentarer här i bloggen och kommenterat hos varenda en av er! Det är så jag jobbar, svarar på varje kommentar här i bloggen och sedan går jag in på era och läser och kommenterar.

Tuva-Li sover sött sidan om mig, nej jjag har inte börjat med nattning i egen säng än! Sjukdom kom imellan och det var skönast att natta henne sidan om mig när mitt huvud kändes som det skulle sprängas. Idag känns det rätt okej, näsan är fortfarande igensatt men använder nasonex frenetiskt för att svullnaden ska lägga sig. Halsfluss är inget jag önskar någon, inte ens min värsta fiende om jag så hade haft någon!

Imorgon skulle jag egentligen ätit middag med en kollega men vi flyttade det då jag ännu inte är helt hundra. Så himla typiskt, såg verkligen framemot att gå ut och äta men nej! Får hoppas på en helg snart, såg framemot Pinchos som vi hade tänkt oss. Istället tar jag myskväll med loppan, ska pussa på henne ordentligt imorgon nu när penicillinet har verkat ordentligt. Har inte pussat på henne sen i tisdags förra veckan när jag började få känningar i halsen. Känner mig hemsk som mamma men ville inte smitta henne!

Nu ska jag svara på fler kommentarer och sen kolla på lite youtube innan sängen kallar! En dag imorgon med och en helg på ingång. Kram underbara du ♥

Kamera: Sony DSC-W800
Kamera: Sony DSC-W800

14 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.