Event

Kvalité före kvantitet!

Om 23 dagar är det dags för mitt och Annas SPA-event på Hotell Erikslund! Vi blir totalt tio stycken härliga bloggare, några för oss kända ansikten och även bloggare vi tidigare aldrig har träffat.

Vi ska verkligen njuta fullt ut med både behandlingar, relaxavdelningen och middagen på restaurangen ser verkligen perfekt ut! Vill ha alla maträtter på menyn, så gott låter allt.

Givetvis kommer det bli en goodiebag till våra gäster men det är väl inte därför vi ses? Goodiebags är lite av körsbäret på grädden, en liten bonus och som ett tack för att de ville komma på vårt event.

Anna och jag har både varit och även haft bloggträffar/bloggmiddagar tidigare, så det är inte första gången vi ordnar goodiebags. Vi har dock denna gången noga valt ut företag till vår goodiebag, då vi istället har valt att satsa på kvalité framför kvantitet. Vi sa redan från början att vi inte ville ha en goodiebag med massa små provförpackningar som man städar undan till ett skåp och glömmer bort. Vi har hellre tio företag än hundra företag i vår goodiebag!

Vilka företag vi har med, det får ni se efter SPA-eventet! Men det är himla härliga och grymma företag som har valt att vara med i vår goodiebag ♥

Gästlistan till vårt SPA-event!
Gästlistan till vårt SPA-event!

22 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.