Tuva-Li | Dagens Tuva-Li

A K U T E N!

Istället för att köra hem direkt från mamma tidigare ikväll blev det istället ett besök på akuten med Tuva-Li. Hon skulle ta burkar ur ett skåp hos mamma som hon alltid brukar göra.

Varför hon valde att ta ett stort Höganäs keramikkrus, vet jag inte! Hör bara en duns från mammas kök och sen ett gallskrik och jag ser Tuva-Li komma haltandes mot mig. Av med strumporna direkt och ser inget på första foten, av med andra strumpan och ser hur svullen och blå hon är på sin lilltå. Huden har blivit avskavd och jag försöker försiktigt kyla ner tån. 

Svårt att kyla ner den när jag inte fick röra hennes tå! Tårarna rann längs med kinderna en lång stund efter. Valde att köra in då hon blev jätteledsen så fort hon skulle testa att gå på foten. Inga sprickor som tur var men svullen, blå och avskavd hud blev resultatet. Ska hålla koll på det så hon verkligen går på foten! Min lilla älskling ♥. Värre i verkligheten än vad bilderna visar.

Lilla tån! Omplåstrad hos sjuksystern på akuten och det får hon vara nu ett par dagar, så där inte blir någon infektion.
Lilla tån! Omplåstrad hos sjuksystern på akuten och det får hon vara nu ett par dagar, så där inte blir någon infektion.

28 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.