Allmänt

F R E D A G!

Hej härliga fredag! Hoppas att du har haft en bra fredag hittills och att solen har varit framme var du än befinner dig. I Helsingborg har regnet mer eller mindre vräkt ner hela dagen, så himla tråkigt, man får ingen energi alls.

Tuva-Li är hämtad och vi kom hem för ett tag sen. Hon tittar på Babblarna och jag passar på att uppdatera bloggen lite. Hann inte med något morgoninlägg imorse, Tuva-Li vaknade samtidigt som mitt alarm ringde och sen var dagen igång.

Angående min hälsoresa så har jag fått många frågor både här i bloggen men även på min facebooksida om jag inte kan lägga upp hur jag kommer äta under veckan samt vad min målvikt är. Angående målvikten så har jag satt den på mellan 70-72 kilo, för det är där jag och kroppen mår bäst av att ligga. Angående veckoschema över måltider så kan jag absolut lägga upp det här i bloggen om intresset för det finns? Svara gärna här och kommentera gärna vad du vill se för typ av schema.

Nu ska jag beta av kommentarer och fixa lite här hemma! Funderar på om Tuva-Li ska testa att sova i sin säng inatt, går det inte så testar vi helt enkelt en annan kväll. Får se hur jag gör när nattningen närmar sig. Kram så länge ♥IMG_7640

20 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.