Tävlingar

Grym tävling på Instagram!


Detta inlägget är tidsinställt!


Jag har tillsammans med några andra instagrammare just nu en grym tävling som laddades upp i våra flöden igårkväll! Dock hade Instagram problem när vi laddade upp våra inlägg, så vi blockerades tillfället från att synas med dessa inläggen i våra bildflödet!

Tillslut fick vi upp både videon och bilden men som sagt videon syns inte i flödet utan endast om du går in på våra konton. Detta har resulterat i att än så länge är det inte så många som tävlar om de tre vinstpaketen som har ett totalvärde på 22.198 kronor.

Tävlingsreglerna är superenkla så detta är en tävling du bara inte får missa! Känner du att vinsterna inte passar dig? Tagga då kompisar i inlägget ändå – vi uppskattar all hjälp eftersom Instagram strular! ♥

En av alla våra grymma priser kommer från Miniroom som bidrar med hela sex olika produkter. Tävlar gör du HÄR.IMG_7824

16 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.