Allmänt

S Ö N D A G!

God morgon fina du! Tack för alla fina kommentarer på mitt inlägg angående att ta tag i vikten och hälsan från och med imorgon, känns skönt att ha så bra stöd från er läsare .

Planerna för dagen är ganska lugna, Tuva-Li’s ena gudmor kommer på besök ett tag i eftermiddag. Måste egentligen ut och hämta blöjorna jag köpt hemma hos mamma, glömt dem i deras bil och det kan vara bra att ha blöjor hemma så man inte står utan en dag. Får köra och hämta dem när Tuva-Li’s gudmor har åkt i så fall, om hon inte vill åka med ut till mamma!

Helgen flög förbi i en rasande fart! Ny jobbvecka imorgon och Tuva-Li ska till förskolan, dock ska hon vara hemma hos gammelmormor imorgon då förskolan har stängt. Så hon får en kort vecka denna veckan med och förhoppningsvis en frisk vecka, hon känns redan mycket piggare och som sig själv, så skönt att penicillinet verkar!

Dags att äta lite frukost med loppan! Ska även svara på alla kommentarer och fixa med lite tidsinställda inlägg medan loppan kollar på Babblarna. Vi hörs lite senare, kram kram ♥IMG_7667

12 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.