Länkbyte | Gästbloggare

Länkbyte – Marie!

Hej alla underbara läsare!
Marie heter jag och driver bloggen emiraa på nouw. Jag bloggar om min vardag, om mitt nya äventyr i Malmö, om hur det är att vara hundägare men också delar jag med mig av mina tankar och åsikter och skriver en hel del om min psykiska ohälsa. Jag har också samarbeten med företag & andra bloggare.

Detta är en ärlig blogg och jag skriver rakt ur mitt hjärta och det är en blogg med mycket bilder eftersom jag älskar fotografera!

Välkommen in till mig! ❤IMG_7710

9 thoughts on “Länkbyte – Marie!

  1. Åh måste spana in hennes blogg!
    Svar: Ja grymt cool, så häftigt att ha sett den en av världens största gotiska. En upplevelse, helt klart!

  2. Tack vännen ja usch ja vill bli pigg nu suck
    verkar som ni fick en fin dag me besök o allt? härligt med helg hoppas ni piggat på er nu kramar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *