Livsstil | Hälsoresa

S L U T PÅ L A T H E T E N!

Nu är det slut på latheten! Det fungerar inte att äta en massa skräp, som jag vet förstör min kropp inifrån! Det räcker med smärta i höft och rygg, att bli andfådd av några trappor, att vara helt slut på energi om kvällarna och att sockernivån i kroppen sjunker – jag vill ha den på en jämn och fin nivå dygnet runt.

Trots att jag gör mina övningar från sjukgymnasten för just ryggen och höfterna, så blir det fel när jag äter skit rent ut sagt som förstör resultaten jag bygger upp. Min kropp mår bäst av att utesluta allt sött och annat som förstör min kropp. Satt och pratade med en på jobb om att utesluta alla kolhydrater, så från och med måndag ska jag ta med mig egna alternativ till maträtterna som serveras på skolan. Det vill säga att istället för pasta, ris och potatis kommer jag ha stekt vitkål, broccoli/blomkål – alternativ som är bättre för mig och min kropp.

Jag blir 28 år om knappt en månad, jag vill vara en aktiv mamma som orkar leka och busa med Tuva-Li, utan att få ont överallt vid minsta lilla rörelse. De dagar jag slutar tidigt från jobb ska jag sätta Tuva-Li i vagnen och börja med promenader – vi har perfekta gångvägar ut mot stranden och havet!

Så när andra under helgerna kommer att äta godis och chips kommer jag att servera grönsaksstavar med hemmagjord dippa, halloumistavar med pestodipp och annat som är vänligt mot min mage och kropp.

Så följ mig på resan till att bli en hälsosam mamma! En mamma som kommer att orka leka med sin dotter. På måndag kommer förebilder och siffror upp, jag kommer blotta mig själv men jag vill visa att allt går med vilja och motivation!

Du är min motivation här i livet!
Du är min motivation här i livet!

24 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.