Allmänt

Ledig måndag!

God morgon fina du! Hoppas att din måndag har börjat bra och att solen skiner hos dig. Vi myser i soffan framför barnkanalen, så medan Tuva-Li sitter nära och myser framför Biet Maya, passar jag på att uppdatera härinne. Ska försöka göra lite tidsinställda inlägg med som kommer upp under veckan så här inte ekar allt för tomt medan jag jobbar.

Vädret ser lovande ut inför dagen! Solen trycker igenom molnen lite smått här i Helsingborg, så jag hoppas att det håller i sig och att vi slipper mer av vädret som var i lördags. Vi ska hem till mamma senare och äta första och enda påskmaten för denna påsken. Men vi får köra dit efter fotograferingen med Therese!

Är sugen på att baka en banoffepaj och ta med men ska vi fotografera utomhus så kan inte den stå i bilen så länge. Får se hur jag gör, det är en himla god paj men efter påskmaten så blir den kanske för mäktig att äta. Får helt enkelt göra den en annan dag och bjuda på.

Imorgon är det förskola- och jobb som gäller igen! Dock en kort vecka för oss båda, så jag hoppas Tuva-Li klarar sig utan biverkningarna från MPR-vaccinet som hon fick förra veckan, feber och utslag klarar vi oss utan. Hon får ju vara på förskolan trots utslagen för det är inget som smittar, däremot blir hon alltid hängig av febern. Håll en tumme för att hon klarar sig utan!

Nu ska jag sluta svamla! Ska sätta mig och fixa med tidsinställda inlägg och även skriva ut bilder till Tuva-Li’s trygghetsbok, ska försöka göra klart den idag så hon får med den till förskolan imorgon. Kram så länge ♥

För dig ska jag gå genom eld och vatten!
För dig ska jag gå genom eld och vatten!

6 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.