K V Ä L L!

Nu är årets påskmat nere i magen och det räcker med en dag med det! Äter i och för sig inte så mycket av varken påsk- midsommar- eller julmat, sill äter jag inte alls, det går helt enkelt inte att svälja!

Innan vi körde ut till mamma så blev det en tur till Pålsjöskog här i Helsingborg tillsammans med Therese för lite fotografering av Tuva-Li, att dömma av skärmen på kameran så blev där många fina foton, ska hämta mitt USB sen när vi kör hem, så kanske får ni ett smakprov av bilderna under morgondagen eller kanske redan ikväll!

Har redan fått se några smakprov inne på Instagram! Så ska bli spännande att se de andra bilderna med, älskar havet av vitsippor, gäller att passa på innan de vissnar sen dröjer det ett år innan de blommar igen.

Tuva-Li kollar just nu på Bolibompa och när det är slut blir det hemfärd! Förskola- och jobb på schemat imorgon igen efter nästan en veckas ledighet. Ska bli skönt med morgonrutiner igen, även om vi har vaknat i någorlunda tid under vår fria vecka.IMG_7574

14 Kommentarer

 1. Erika säger:

  Vad roligt med fotografering 🙂

 2. Julia Svensson säger:

  Gud vilken mysig bild!

 3. ullie säger:

  åh roligt med bilder hon e ju så söt lilla hönan
  ja men du har du sett de nya som figurerar på hela nätet från rusta oxå solcell de är i liksom runda glas så snygga Måste ha dem me =) älskar solcell =)

  1. Tack fina du! <3
   Måste spana in rusta känner jag 😀

 4. jag är alltså inte ensam om att inte kunna äta sill! Vad skönt att det finns någon mer.
  Kan tycka att vissa sillar i sås ser så goda ut men jag kan inte överhuvudtaget se mig själv ÄTA sillen!
  Det går liksom bara inte!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.