Allmänt

Solig söndag!

God kväll käraste du! Hur har din dag varit idag? Jag hoppas att den har varit bra och att solen har tittat fram hos dig idag. I Helsingborg har solen varit framme hela dagen och vi har passat på att vara utomhus hos mamma.

Vi tog en runda till Familia i förmiddags för att handla lite men även för att jag skulle införskaffa mig ett par nya skor. Skorna jag köpte för knappt ett och ett halvt år sen har redan gått sönder, trots att de enbart är använda under våren och hösten. Himla dåligt för ett par skor som kostade närmare tusen kronor. Idag fick det bli ett par från Skopunkten, som dessutom blev gratis då mammas man köpte två par.

Måndag imorgon igen men det känns inte som söndag idag, så det gäller att inte glömma larmet på telefonen imorgonkväll, jobbigt att försova sig och stressa till förskola- och jobb på tisdagmorgon! Jag hoppas Tuva-Li håller sig feber- och prickfri efter sprutan i måndags, en biverkning som kommer cirka 7-10 dagar efter. 

Tanken är att Therese ska ta lite nya foton på Tuva-Li och kanske på oss båda tillsammans, så jag hoppas att vädret är tillräckligt bra imorgon så vi får fina foton, dags för liten uppdatering här och där med nya bilder. Så håll en tumme för vädret imorgon, dagens väder hade varit optimalt!

Nu ska vi mysa framför Bolibompa innan det är dags att köra hem! När loppan har somnat ikväll ska jag svara på alla kommentarer och även läsa massa bloggar. Kram så länge ♥IMG_7574

14 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.