Allmänt

Påskafton!

Trevlig påskafton fina du! Idag lyser solen med sin frånvaro här i Helsingborg och regnet strilar ner från himlen. Jag hoppas att solen är framme hos dig oavsett var du befinner dig. Vi fick en rejäl sovmorgon idag om man ser till övriga dagar när vi vanligtvis går upp.

Om ett par timmar ska vi sätta oss i bilen och köra hem till mamma! Måste försöka packa ner Tuva-Li’s påskägg utan att hon ser det, bara synd att det regnar idag, annars hade man kunnat gömma äggen i deras trädgård men vi får gömma det inomhus istället.

Idag är ögonen mycket bättre på Tuva-Li, skönt faktiskt även om hon kliar sig mycket. Baddar med koksaltlösning ofta så jag hoppas det hjälper, fick tips om att badda med kamomillte med men det har jag inte hemma – men alla tips är välkomna!

Nu ska vi äta lite frukost, jag ska packa ner allt som ska med till mamma och bestämma kläder till kalaset hos moster i eftermiddag! Blir nog nya klänningen för Tuva-Li som hon fick av sin gammelmormor i påskpaket, en himla fin Newbieklänning. Kram så länge 

Glad Påsk från oss!
Glad Påsk från oss!

10 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.