Allmänt

En lugn långfredag!

Hej bästa du! Hoppas att din långfredag har varit lugn och fin och att du har njutit av dagen till max. Tuva-Li sover sen ett tag tillbaka, tog knappt fem minuter sen snarkade hon sött, hade där varit en mörkläggningsgardin på hennes rum så tror jag inte att det hade varit några konstigheter för henne att somna i sin egen säng ikväll – mörkläggningsgardin ska införskaffas till hennes rum nästa vecka!

Vi har spenderat kvällen hemma hos pappa och lillasyster tillsammans med farmor. Åt tacos och fikade, körde hem strax efter klockan sju för Tuva-Li började bli trött, inte roligt att ha henne ledsen i bilen på vägen hem på grund av trötthet, så bättre att köra i god tid – vad har du hittat på under kvällen?

I morgon ska det letade påskägg hemma hos mamma och jag har förberett loppans ägg nu när hon sover! Hon är fortfarande för liten för godis så hennes påskägg innehåller majskrokar i dinosaurieform och en utav Babblar-figurerna. Bara två som fattas sen är hennes samling komplett, hon älskar Babblarna precis som de flesta barn gör idag.

Dags att runda av innan jag bara svamlar vidare utan någon anledning! Sov så gott sen så hörs vi imorgon igen. Kram kram!

Fina påskgumman!
Fina påskgumman!

6 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.