Allmänt

Var tog dagen vägen?

Var tog denna dagen vägen? Klockan är redan halv fem, jag trodde att klockan var två! Vi är ute hos Tuva-Li’s mormor och extra moffe, dagar som dessa med härlig sol och värme saknar jag trädgård. Det blir inte riktigt samma känsla på en balkong.

Har hunnit med mycket idag känns det som! Städat över där hemma, kört och handlat lite, färgat håret och nu är vi här och har varit ute i deras trädgård ett par timmar. Tuva-Li fick inviga sin softshelloverall från POMPdeLux, hade blivit för varmt med vinteroverallen.

Ny vecka på ingång och Tuva-Li får stanna hemma från förskolan imorgon med så hennes penicillin för öroninflammationen hinner verka ordentligt. Min mormor har lovat att passa henne imorgon så jag slipper vabba, sen har jag kort dag med så hon behöver inte ha henne till kvällen.

På tisdag är planen att loppan ska tillbaka till förskolan och jag hoppas verkligen att hon håller sig frisk nu, jag är så trött på alla sjukdomar och baciller. Våren är på ingång så jag hoppas att det blir bättre nu!

Nu ska jag fixa med middagen här hos mamma som det ska bjudas på! Kassler i ugn med ananas och chilisås, så himla gott! Kram så länge ♥

Tuva-Li satt och luktade på tulpanerna innan!

18 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.