Allmänt

Gråmulen söndag!

Godmorgon fina du! Hoppas att du har sovit gott inatt och att din söndag börjar på bästa sätt. Både jag och Tuva-Li somnade gott igår och har sovit bra hela natten, det behövdes kan jag meddela.

Efter x antal nätter med hemsk hosta, öronproblem och hög feber så har man inte sovit speciellt bra, varken Tuva-Li eller jag! Min mormor ska passa henne imorgon så penicillinet hinner verka ordentligt innan hon ska tillbaka till förskolan på tisdag. Jag hoppas verkligen att hon håller sig frisk nu, för alla dessa sjukdomar och baciller börjar bli tråkiga nu.

Söndagen blir lugn för vår del! Kör nog ut till mamma ett tag och myser där, så tråkigt att sitta hemma under helgerna själv. Speciellt när man är ensam under veckodagarna eller ja ensam är jag inte, har Tuva-Li hemma med men det där vuxna sällskapet saknar man när man kommit hem från jobb.

Ska försöka beta av alla kommentarer med! Började så smått igår att göra det och jag har en hel del kvar att svara på och godkänna innan jag är klar. Så får passa på att göra det mellan varven idag.

Nu ska jag underhålla Tuva-Li lite, ge henne medicin samt städa upp lite här hemma. Loppan har en tendens att sprida sina leksaker överallt. Kram så länge ♥

Mulen morgon idag!
Mulen morgon idag!

10 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.