Allmänt,  Tuva-Li | Dagens Tuva-Li

Lördag och dubbelsidig öroninflammation!

Godmorgon underbara du! Klockan är inte ens sju och vi är redan uppe här hemma. Dock behöver vi inte stressa för att hinna med saker, det blir inget bad idag då Tuva-Li inte är frisk än.

Så just nu ligger vi i sängen och myser! Tuva-Li har fått all medicin hon ska ha – inhalering, alvedon, hostmedicin samt nya penicillinet som vi fick utskrivet igår.

Jag stannade som sagt var hemma och vabbade igår! Tuva-Li hade dels sovit dåligt under hela natten och vaknat ledsen och tagit sig för örat och det hade hon gjort under hela torsdagen med sa mamma. Så igår ringde jag vårdcentralen igen som vår läkaren rådde mig att göra när vi var där i måndags om det inte blev bättre.

Fick en tid till 13:45, lugnt och skönt i väntrummet vid den tiden. Vi fick samma läkare igen, verkligen världens bästa läkare, han kollade i öronen och konstaterade att svullnaden inte hade gått ner i örat som var rött i måndags och även andra örat var rött och jättesvullet. Så igår fick vi penicillin utskrivet som loppan nu ska ta i fem dagar, tre gånger om dagen. 

Tanken på ett kort inlägg blev lite längre! Idag ska jag passa på att fortsätta att beta av alla kommentarer som har trillat in, samt läsa igenom en massa bloggar och kommentera tillbaka. Uppdaterar lite senare igen ♥

Utslagen tjej igår innan läkarbesöket!
Utslagen tjej igår innan läkarbesöket! ♥

16 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.