Spegeljakt!

Jag har tidigare nämnt att jag letar efter en spegel som ska upp på min ena vägg i sovrummet. Bilden i mitt huvud är väldigt klar över hur jag vill ha spegeln på ett ungefär, men jag har inte hittat den!

Inte förens idag när jag var inne på Jysk en snabb runda efter besöket hos min sjukgymnast. Gick förbi en spegel som jag föll för direkt. Ännu bättre var att den fortfarande var nedsatt i pris från 899 kronor till 350 kronor! Nu hoppas jag bara att den går att hänga åt andra hållet, annars blir jag besviken..

Så i helgen tänkte jag passa på att köpa hem den! Priset gäller i och för sig fram tills julimånad men vill ha hem den så jag kan få lite snyggt i mitt sovrum.

Bildkälla: Jysk.se

12 Kommentarer

 1. Heléna säger:

  Så fin och vilket bra pris 😀 Håller tummarna för att den går att hänga åt andra hållet också 😀 Kramar fina du <3

  1. Ja visst är den fin :).
   Fick en kommentar om att den går att hänga åt andra hållet, så blir ett inköp i helgen

 2. Eva säger:

  Så fin! Jag är ute efter något liknande så ska helt klart kolla Jysk ✌

 3. Carro säger:

  Den har vi ovanför vår säng, hängd åt andra hållet, så det går. Den är superfin 🙂

  1. Åh perfekt! Då blir det ett inköp av den till helgen 😀

 4. The Queenie säger:

  Det är en sådan spegel jag har i sovrummet 😀

  1. Ja de är fina! Man hade aldrig gett 899,- för den haha.. så 350,- är ett bra pris

 5. Åh den har vi i hallen! Den är super fin!

  1. Ja så himla fin 🙂 och perfekt pris nu med

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.