Allmänt,  Tuva-Li | Dagens Tuva-Li

Sjukstuga!

Lyckades få en tid hos bästa doktorn på vår vårdcentral idag! Så jag tog ut komp på jobb och hämtade Tuva-Li hos mormor.

Han konstaterade både öroninflammation och förkylningsastma! Min lilla loppa ❤. Hon fick andas in lite airomir när vi satt hos doktorn och det var inte populärt. Hon skrek och slängde sig och blev helt genomsvettig. Mitt hjärta höll på att gå sönder, kände mig så elak mot henne!

Fick samma medicin utskrivet, så ska bli intressant att se hur det går här hemma! Jag är väldigt glad över sjukvården här i Sverige. Besöket på VC kostade inget och medicinen kostade inte heller. Bara medicinen hade gått på närmre 700 kronor.

Nu ska jag ta hand om min lilla utslagna hjälte i soffan! Just nu vilar hon och jag borde äta något men planeringen med mathandling blev fel mitt i allt.. Får eventuellt bli hemkörning av något.

20 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.