Allmänt,  Tuva-Li | Dagens Tuva-Li

En kväll på barnakuten!

Godmorgon finaste du! Hoppas att du har sovit gott inatt och att din måndag börjar på bästa sätt.

Idag är jag trött! Tuva-Li likaså! Vi kom i säng först framåt tiotiden igårkväll, bra mycket senare än vad vi brukar. Mamma skulle köra oss hem då bilen stod här hemma. Men Tuva-Li har varit hostig och febrig hela helgen och hela dagen igår hade hon ett väsande läte när hon andades.

Varje gång hon hostar så börjar hon gråta av förtvivlan, så jag gissar på halsont! Valde att åka upp på barnakuten för att kolla henne, jag ska ringa vårdcentralen nu när de öppnar då sköterskan från igår tyckte att en läkare skulle kolla på henne. Hon vill inte äta, vällingen går knappt ner och jag får i henne lite av övrig dryck.

Min mormor är snäll och passar henne idag! Så ska jag försöka få en tid hos VC efter att barnen på jobb har åkt, förhoppningsvis får vi en tid samt något luftrörsvidgande, de vanliga hostmedicinerna på Apoteket har inte hjälpt! Gör så ont i mammahjärtat att se henne dålig! 

Nu ska jag försöka få i loppan lite mer välling, hon har tagit två – tre klunkar bara.. uppdaterar lite senare idag. Kram på dig!

12 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.