Allmänt

Redan fredag!

Var tog denna fredagen vägen? Klockan är redan halv fem och snart är det dags för lite fredagsmys med Tuva-Li innan hon ska nattas.

Middagen är på gång ute i köket och jag passar på att uppdatera lite snabbt medan den står i ugnen. Hela denna arbetsveckan gick snabbt tycker jag, men det tyder kanske på att man trivs i sin arbetsgrupp och lägger inte fokus på klockslag under veckan.

Imorgon är det dags för sim igen med Tuva-Li, ska bli lika roligt som vanligt. Skoj att se hur mycket hon vågar numera sen hon började på förskolan. Innan hoppade hon aldrig från kanten, nu ska det hoppas mer eller mindre hela tiden.

Personligen tycker jag att hon har utvecklats något enormt sen hon började på förskolan. Det kommer fler och fler ord för varje dag. Imorse satt vi och lekte på hennes rum innan vi skulle köra, helt plötsligt säger hon när hon leker med sin LEGO Duplo häst – “Heeeej, eee ick baaa”.

Snabbt översatt till: “Heeeej, det gick bra”. Så himla roligt att höra och jag lyckades fånga det på film! Får lägga upp filmsnutten på mitt youtubekonto sen.

Nu ska jag kolla till middagen och duka! Vi hörs lite senare och jag ska försöka beta av alla kommentarer med.

6 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.