Personligt

Skratta eller gråta?

Jag slutar aldrig att förundras över andra människors beteende och frågor de ställer till andra! Igår delade jag ett känsligt och personligt inlägg för min egna del, för någon annan var det kanske inte lika personligt. Och det är så det ser ut runt om i landet, det som kanske är personligt för dig är inte personligt för mig.

Men man kan också respektera andra människor och kanske också låta bli att ställa vissa frågor i kommentarerna! Denna kommentaren har jag fått på inlägget jag skrev igår:

FÖRLÅT! Men är du på riktigt hela jäkla dum i huvudet?

För det första – hur länge vi träffades innan vi låg med varandra har ingen människa med att göra, varken du eller min mamma.

För det andra – undrar du på riktigt om jag TVINGADE honom till att ligga med mig? För det är lite av det din fråga antyder.

För det tredje – nä jag hade inte skydd vilket jag också sa till min dotters pappa! Man är TVÅ när man aktivt väljer att ligga med varandra, då får man också själv sätta på sig en fallskärm själv, för är man vuxen nog vet man vad som kan hända!

PINSAMT! Att du inte ens vågar stå för kommentaren med ditt riktiga namn, antagligen inte heller med din riktiga mailadress. Det enda riktiga med dig är ditt IP-nummer som går någonstans till Malmö efter mina eftersökningar.

34 thoughts on “Skratta eller gråta?

 1. Alltså seriöst? Det var nog den pinsammaste och dummaste frågan jag hört på länge! Några mer detaljer som ingen annan har med att göra? Jag skäms åt folk som inte förstår bättre än att ställa så korkade saker..

 2. Men herrejösses!
  Emellanåt fattar jag inte hur folk tänker, fast det värsta är att de inte gör det.
  Undra om den personen som skrev detta skulle uppskatta att bli frågad på stan om hen har rakat underlivet? Det är ju för fasen inte klokt.. suck! Privatliv, tack!

 3. Människor kommer alltid fråga, troll Kommer alltid att finnas och det är något man får tackla om man väljer att blogga eller på annat sätt vara offentlig. Jag säger inte att det är rätt eller speciellt kul alltid men det är så det ser ut och oftast så gör man det bara värre om man uppmärksammar det så trollen ser att det var effektivt. Så fortsätt vara dig och skitdåligt i troll.

  Och ip adress går att ändra på så inte alls säkert att den är riktigt heller.

 4. Men fy vilken onödig kommentar och sådana frågor är ju hur dumma som helst! Vad bra att du lyfte det här med ett inlägg och vilka bra svar du hade. Du är grym och en jättebra mamma! <3 Kramis

 5. Men hur dumma är folk?
  Man kan bli trött för mindre… min tanke är: -Vad i helvete har dom med det att göra!!!
  Var rädd om dig gumman!
  Kram Maya

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *