Personligt

Skratta eller gråta?

Jag slutar aldrig att förundras över andra människors beteende och frågor de ställer till andra! Igår delade jag ett känsligt och personligt inlägg för min egna del, för någon annan var det kanske inte lika personligt. Och det är så det ser ut runt om i landet, det som kanske är personligt för dig är inte personligt för mig.

Men man kan också respektera andra människor och kanske också låta bli att ställa vissa frågor i kommentarerna! Denna kommentaren har jag fått på inlägget jag skrev igår:

FÖRLÅT! Men är du på riktigt hela jäkla dum i huvudet?

För det första – hur länge vi träffades innan vi låg med varandra har ingen människa med att göra, varken du eller min mamma.

För det andra – undrar du på riktigt om jag TVINGADE honom till att ligga med mig? För det är lite av det din fråga antyder.

För det tredje – nä jag hade inte skydd vilket jag också sa till min dotters pappa! Man är TVÅ när man aktivt väljer att ligga med varandra, då får man också själv sätta på sig en fallskärm själv, för är man vuxen nog vet man vad som kan hända!

PINSAMT! Att du inte ens vågar stå för kommentaren med ditt riktiga namn, antagligen inte heller med din riktiga mailadress. Det enda riktiga med dig är ditt IP-nummer som går någonstans till Malmö efter mina eftersökningar.

34 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.