Skratta eller gråta?

Jag slutar aldrig att förundras över andra människors beteende och frågor de ställer till andra! Igår delade jag ett känsligt och personligt inlägg för min egna del, för någon annan var det kanske inte lika personligt. Och det är så det ser ut runt om i landet, det som kanske är personligt för dig är inte personligt för mig.

Men man kan också respektera andra människor och kanske också låta bli att ställa vissa frågor i kommentarerna! Denna kommentaren har jag fått på inlägget jag skrev igår:

FÖRLÅT! Men är du på riktigt hela jäkla dum i huvudet?

För det första – hur länge vi träffades innan vi låg med varandra har ingen människa med att göra, varken du eller min mamma.

För det andra – undrar du på riktigt om jag TVINGADE honom till att ligga med mig? För det är lite av det din fråga antyder.

För det tredje – nä jag hade inte skydd vilket jag också sa till min dotters pappa! Man är TVÅ när man aktivt väljer att ligga med varandra, då får man också själv sätta på sig en fallskärm själv, för är man vuxen nog vet man vad som kan hända!

PINSAMT! Att du inte ens vågar stå för kommentaren med ditt riktiga namn, antagligen inte heller med din riktiga mailadress. Det enda riktiga med dig är ditt IP-nummer som går någonstans till Malmö efter mina eftersökningar.

34 Kommentarer

 1. Eva säger:

  Alltså seriöst? Det var nog den pinsammaste och dummaste frågan jag hört på länge! Några mer detaljer som ingen annan har med att göra? Jag skäms åt folk som inte förstår bättre än att ställa så korkade saker..

  1. Nog för att jag är personlig här i bloggen men lite privatliv tack! Blir mörkrädd för vissa :-/

 2. Miss Philipsen säger:

  Men herrejösses!
  Emellanåt fattar jag inte hur folk tänker, fast det värsta är att de inte gör det.
  Undra om den personen som skrev detta skulle uppskatta att bli frågad på stan om hen har rakat underlivet? Det är ju för fasen inte klokt.. suck! Privatliv, tack!

  1. Ibland undrar jag om vissa tänker överhuvudtaget :-/

 3. Therese säger:

  Men så sjukt :O Vissa människor har ingen skam alls i kroppen!!

 4. Anita säger:

  Åherregud…. Ja det är verkligen frågan, Ska man skratta eller gråta?
  Suck… Kram!!

  1. Ja jag kände bara en stor suck jag med!!

 5. Ibland undrar man verkligen om folk överhuvudtaget tänker! Eller om dom ens är på riktigt.

 6. Inaa H. Foose säger:

  Ja folk är så dum i huvudet min vän

 7. Nattah säger:

  Människor kommer alltid fråga, troll Kommer alltid att finnas och det är något man får tackla om man väljer att blogga eller på annat sätt vara offentlig. Jag säger inte att det är rätt eller speciellt kul alltid men det är så det ser ut och oftast så gör man det bara värre om man uppmärksammar det så trollen ser att det var effektivt. Så fortsätt vara dig och skitdåligt i troll.

  Och ip adress går att ändra på så inte alls säkert att den är riktigt heller.

  1. Så är det absolut men jag kände någonstans att jag faktiskt var tvungen att ta upp detta angående denna kommentaren för det är inte okej att skriva vad som

 8. Alltså människor!! Man slutar aldrig förvånas över hur folk kan bete sig. Du är en underbar och stark mamma <3

  1. Det gör man verkligen inte!
   Tack finaste du ❤

 9. Heléna säger:

  Hm… ja, det finns visst människor till allting! Kramar vännen <3

 10. Netti Starby säger:

  Men fy vilken onödig kommentar och sådana frågor är ju hur dumma som helst! Vad bra att du lyfte det här med ett inlägg och vilka bra svar du hade. Du är grym och en jättebra mamma! <3 Kramis

  1. Ja verkligen så himla onödig 🙁
   Tack fina du ❤

 11. Amanda säger:

  Kan inte se bilden, men Gud vad sjukt!! Att du fått såna frågor, alltså.. har folk ingen respekt eller vett i huvudet?!

  1. Åh får lösa det så alla kan se bilden! Något tillfälligt fel kanske..

   Ja helt sjukt vad vissa människor kommenterar :-/

 12. Men hallå! Sånt där skriver man väl ändå inte?! Eller skriver, man säger det inte heller. Skillnaden är väl att få människor skulle våga säga sånt där till någon men skriva då helt plötsligt är det okej… Förövrigt kanske den som skrev detta borde vakna upp för nu får ensamstående insemineras i Sverige så nu slipper man dessutom ligga för barn…

  1. Nä men verkligen inte! 🙁
   Så obefängd fråga 🙁

 13. Silly Me säger:

  Usch vad taskigt! 🙁
  Kram

 14. Pärla säger:

  Inte okej beteende 🙁

 15. Sara Glavin säger:

  Jag hatar det att folk på riktigt tycker att det bara är mammans ansvar. Suck!

  1. Ja jag tycker ju att det är bådas ansvar!

 16. Maya säger:

  Men hur dumma är folk?
  Man kan bli trött för mindre… min tanke är: -Vad i helvete har dom med det att göra!!!
  Var rädd om dig gumman!
  Kram Maya

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.