Allmänt

Söndagslista!

Vad har varit bäst i veckan?
Att vi fick till en lumchträff med Sandra och My! Snart lämnar My underbara Skåne för fina Göteborg och blir sambo, så kändes rätt med en lunchdejt innan hon flyttar. Och sen att inte glömma, det underbara vårvädret igår.

Vad har varit sämst i veckan?
Att förkylningen jag har vägrar att släppa!

Vad har du sett för filmer?
Har inte sett någon film den här veckan, kollar faktiskt väldigt sällan på film.

Har du gråtit något?
Nej!

Vad längtar du efter?
Långrar tills våren gör entré på riktigt! Längtar efter att hänga undan alla tjocka vinterkläder. Längtar även efter mitt och Annas kommande SPA-event på Hotell Erikslund, ska bli så skönt att få unna sig en massa härligt under en hel dag och kväll.

Vilken låt sammankopplar du med den här veckan?
Ed Sheeran – How Would You FeelIMG_7071

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.