Bloggtips | Blogglistor

Veckans blogg vecka tio!

IMG_6703

Dags att utse en ny i veckans blogg! Nu var det någon vecka sen en veckans blogg utsågs och jag tycker att det funkar bra att inte köra på det varje vecka utan ta det då och då för att inte tjata ut dig som läsare.

Veckans blogg denna veckan är fina Mirre – Sweetwords! En härlig bloggtjej vars blogg jag först fastnade för då vi båda körde LCHF. Trots att vi båda nu har lagt av med LCHF, så är det mysigt att få följa hennes vardag tillsammans med hennes sambo BQ och sötaste dottern Bellis.

Varje inlägg innehåller fint fotograferade bilder och välskriven text, som gör att i varje fall jag fastnar för hennes blogg.

Så glöm inte bort att spana in hennes blogg och glöm inte bort att lämna ett litet fint avtryck hos henne ♥

IMG_5884
Bilderna är lånade från Mirres blogg!

6 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.