Allmänt

VAB!

God morgon! Klockan är inte mer än halv sju och jag är redan uppe, kroppen är inställd på att gå upp samma tid varje dag, oavsett om det är vardag eller helg.

Idag är jag hemma och vabbar med en febrig och hostig liten tjej! Så himla tråkigt att hon bara har varit på förskolan en dag denna veckan. Min mormor har varit snäll och passat henne nu när jag har jobbat men idag skulle hon iväg så jag förberedde dem på jobb redan igår att jag inte skulle komma in idag.

Jag hoppas på en feberfri dag idag så Tuva-Li kan träffa kompisarna lite innan det är dags för helg och ledigt. Och jag vill inte ställa till det för mycket på jobb heller så jag hade gärna velat vara tillbaka på jobb imorgon igen, men som sagt det är Tuva-Li’s mående som styr hur det blir. Missförstå mig inte, klart jag vill ta hand om henne när hon är sjuk men samtidigt vill jag göra ett bra intryck på jobb också..

Vi tar en lugn dag hemma idag! Blir mys framför tv:n och lek på hennes rum bara och hoppas på bättring inför morgondagen. Hon åt lite bättre här hemma igårkväll, så det är skönt att det går åt rätt håll på det viset. Har kanske varit en kombo av nya utvecklingsfasen samt att förkylningen bröt ut som har gjort att hon inte ville äta.

Nu ska jag få i loppan lite hostmedicin samt frukost! Ha en fin torsdag så uppdaterar jag lite senare. Kram på dig ♥img_6898.jpg

12 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.