Allmänt

Måndag och sjukling!

God kväll fina du! Hoppas att din dag har varit bra och skön, min har gått i ett på jobb och sen var det bara att hämta upp Tuva-Li när jag hade slutat.

Hon hade varit lite hängig och varm innan lunchen idag men efter vilan var hon pigg. Dock kändes hon varm när vi kom hem efter handlingen, så det var bara att sätta sig i bilen och köra till Apoteket för att köpa en termometer. Har en napptermometer men den spottar hon bara ut, så nu är vi rustade med en ordentlig.

Tog tempen direkt när vi kom hem och mycket riktigt var hon varm, 38.2 grader visade siffrorna. Jag är så innerligt trött på alla förskolebaciller så jag vill kräka på dem. Min mormor har lovat att passa henne imorgon, så jag slipper vabba. Känns hemskt att lämna henne till någon annan när hon är sjuk, men med en inkomst så är man tacksam för all hjälp man får, även om vabbpengen är snarlik med vad jag får ut per dag i lön – men man har bara ett visst antal vabbdagar!

Så nu har jag bäddat ner mig i sängen med min lilla sjukling. Hon somnade på fem minuter och jag ska faktiskt lägga mig när detta inlägget är klart. Idag är jag trött, riktigt måndagstrött.

Svarar på era kommenterar samt uppdaterar bättre imorgon. Sov så gott sen och kram finaste du ♥IMG_6947

14 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.